Voorgerechten
- Chicken Tikka: Gemarineerde kipfilet uit de tandoori.
- Onion Bhaji: Gefrituurde ui, paprika, kruiden en kikkererwtenmeel.
- Aubergine Pakora met dipsaus: Aubergine in een jasje van gekruid kikkererwtenmeel, gefrituurd.
Hoofdgerechten
- Butter Chicken (mild): Malse kipfilet in een romige curry met ghee.
- Lamb Dopiaza (medium): Lamscurry met uien, kardemom, knoflook en gember.
- Chana Massala (mild): Kikkererwten met paprika en snijbonen in een milde massala curry.
- TOK BAGUN (medium): Een curry met gebakken tomaat, aubergine, knoflook en verse koriander.
Bijgerechten
- Basmati Saffraan Rijst
- Naanbrood
- Gemengde salade
De gerechten zijn gebaseerd op de smaken mild en medium. De prijs voor deze 2-gangen catering is €19,00, p.p.
Optie: Als u liever soep als voorgerecht wilt bij het 2-gangen menu, dan bedraagt de prijs €17,00 p.p.