Een eetcultuur die duizenden jaren terug gaat
De Indiase eetcultuur is al duizenden jaren oud. Samen eten is het hoogtepunt van de dag en wordt er een groot gedeelte van de dag, besteedt aan de voorbereidingen van het eten en koken. Daarom is de eetcultuur heel uitgebreid en ontwikkeld. Als Indiërs elkaar zien, komt na de begroeting al gauw de vraag, wat heb je gegeten of wat ga je koken.
De Indiase keuken is verfijnd door het gebruik van veel verschillende kruiden, die op elkaar in werken en elkaar versterken. Deze eetcultuur vind je ook terug in de keuken van restaurant Little India. Onze ervaren koks stellen de verschillende kruidenmelanges voor de curries samen, evenals de marinades voor de gegrilde vleesgerechten en bereiden de gerechten op traditionele wijze op het fornuis.
Onze Indiase keuken is rijk gevarieerd met vlees gerechten, vega(n) gerechten, mild, medium, pittg of zeer pittg en heerlijke nan-soorten uit de tandoori (kleioven). Uniek van onze Indiase keuken is, dat er voor iedere smaak een passend gerecht beschikbaar is en is door de hoeveelheid vega(n) curries ook een schatkamer aan smaken voor de vleeslozen. Ervaar het zelf.











































