Menu

Vegetarisch, Halal, Vegan & Meat

Voorgerechten | street food (vegetable)

1. Vegetable Samosa

4,50

Medium gekruide groentevulling in krokante deeg

2. Paneer Pakora

4,50

Indiase kaas gemend met medium gekruid, zelfgemaakte indiaanse kruiden in een jasje van kikkererwtenmeel, gefrituurd

3. Aubergine Pakora

4,50

Gefrituurde aubergine gemarineerd in medium gekruid kikkererwtenbeslag

4. Mashroom Puri

5,50

Gekruide champignons geserveerd op puri (brood)

5. Garlic Mashroom

5,00

Gekruide champignons met knoflook en paprika

6. Pani puri

5,00

Krokant balletjes gevuld met gele linzen, gesnipperde ui, tomaat en verse koriander. Geserveerd met zoetzure saus

7. Paneer Salad

5,00

Gemengde sla, tommaat, komkommer, mayonaise, Indiase kaas en chat massala

8. Chole Bhaji

5.00

Kikkererwten gekookt met ui en verse koriander en geserveerd met krokante papadam

9. Chole Puri

6.00

Kikkererwten gekookt met ui en verse koriander en geserveerd puri

10. Butterfly King Prawn

8.00

Een klassiek voorgerecht, gemaakt met goed gekruide grote garnalen, bedekt met broodkruimels en gebakken tot gouden perfectie

Voorgerechten | street food (meat, fish)

11. Tandoori Chicken

5,50

Fijn gekruide kippenbouten. Geserveerd met heerlijke tandoorisaus

12. Spicy chicken wings (5st)

5,50

Kippenvleugels kruidig gemarineerd en gegrild in de tandoori oven

13. Vis Pakora

5,50

Stukjes panga gefrituurd met medium gekruid kikkererwtenmeel

14. Seekh Kabab

5,50

Rundergehakt gemengd met speciale masala, gesnipperde ui gegrild in de tandoori oven. Geserveerd met heerlijke tandoori saus.

15. Chicken tikka salad

5,50

Gemarineerde gegrilde indiase kip in een salade met mango en couzgette

16. Garlic Chicken

5,50

Gekruide kip tikka met knoflook en paprika

Hoofdgerechten

21. Butter Chicken

14,50

Populair Noord-Indiaas gerecht met malse stukjes gemarineerde kipfilet, eerst gegrild in de tandoor en daarna gekookt in een romige saus. Verrijkt met Indiase kruiden. Inclusief rijst of nanbrood.

22. Massala

14,00

Licht romige curry (mild gekruid) met room. (met of zonder sperzieboon) Keuze uit groenten, kip-rund-panga filet of Indiase kaas.

23. Kurma

14,00

Licht zoet curry (mild smaak) met cashew-noten en kokos Keuze uit groenten, kip-rund-panga filet of Indiase kaas.

24. Dopiaza

14,00

Medium curry met plakjes ui, kardemon, knoflook en gember Keuze uit groenten, kip-rund-panga filet of Indiase kaas.

25. Balti

14,00

Zeer smakelijke en populaire medium gekruide curry met een heel speciale Balti-massala Keuze uit groenten, kip-rund-panga filet of Indiase kaas

26. Jal Ferezi

14,00

Pikante curry met ui, paprika en spaanse peper Keuze uit groenten, gele linzen, kip-rund-panga filet, gele linzen of Indiase kaas

27. Cylon

14,00

Een zeer populair recept (pittig gekruid) met een vleugje van kokos en citroen. Keuze uit groenten, kip-rund-panga filet of Indiase kaas

Vega / Vegan hoofdgerechten

41. Jackfruit Kurma

14,00

Licht zoet gerecht met romige saus, methibladeren.

42. Butter Paneer

14,00

Indiase kaas met boter romige saus

43. Jackfruit Curry (medium)

14,00

Medium curry met plakjes ui, paprika en tomaat

44. Baingan Hydrabadi (medium)

14,00

Aubergine gekookt met kokospoeder en speciale Hyderabadi masala

45. Sagh Paneer/linzen (medium/pittig)

14,00

Spinazie gekookt met verse knoflook en Indiase kaas of gele linzen

Dal Paneer

14.50

Gele linzen gekookt met paneer, verse knoflook en koriander

Tandoori hoofdgerechten

31. Tandoori mixed grill

19,00

Een combinatie van veel gegrilde vlees gerechten

32. Chicken Tikka

15,00

Stukjes gekruide gegrilde kipfilet

33. Tandoori Chicken

15,00

Gemarineerde gegrilde kippebouten

34. Beef Tikka

16,00

Stukjes gekruide gegrilde rundvlees

35. Vegetable Mix Grill

16.00

Combinatie van seizoens groente gemarineerd met tandoori saus en gekookt in traditioneel tandoori oven geserveerd met rijst/ nan en dal tarka.

Chef's recommendation

51 Chicken tikka massala

16,50

Mild, gegrilde kipfilet in massala saus

52. Chicken Rogan josh

16,00

Medium, kipfilet in fijne kerriesaus met uien, Konoflok, tomaat en special rogan josh pasta

53. Railway Beef

16,50

Medium beef kerrie met uien, tomaat en aardappels

54. Karai Chicken

15,50

55. Karai Paneer

15,00

56. Chicken Manchurian

17.00

Chicken Manchurian is een heerlijk en populair Indo-Chinees recept dat is gemaakt met krokant gebakken kip en een pittige, zoete en kleverige saus en geserveerd met rijst en chapati roti

Biryanis

61. Chicken tikka biryani

17,50

Een gerecht van Basmati Safraan rijst met rozijnen, amandelen, en medium hete kruiden geserveerd met dal tarka

62. Vegetable biryani

16,00

Een gerecht van Basmati Safraan rijst met rozijnen, amandelen, en medium hete kruiden geserveerd met dal tarka

Fried Rice

63. Vegetable fried rice

15.00

Basmati rijst gekookt met groente en geserveerd met daal tarka

64. Egg fried rice

16.00

Basmati rijst gekookt met ei en geserveerd met daal tarka

65. Chicken fried rice

16.00

Basmati rijst gekookt met kip en geserveerd met daal tarka

Thali deal

66. Railway Thali (2 person)

49,50

• Tandoori chicken • Milde kip curry + Medium beef curry • Dal tarka+ Sagh bhagi • Mango chatni + Raita • 1 x Rijst+1 x Nan brood • Ijs naar kauzen • Thee of koffee

67. Niramish thali (2 person)

47,50

• Vegetable samusa • Shahi paneer + vegetable balti • Dal tarka+ Sagh bhagi • 1 x Rijst+1 x Chapati • Ijs naar kauzen • Thee of koffee

68. Vegan thali (2 person)

45,50

• Aubergine pakora • Jackfruit kurma + Vegetable Jal ferezi • Dal tarka+ Sagh bhagi • 1 x Rijst+1 x Chapati • Ijs naar kauzen • Thee of koffee

Bijgerechten

75. Bombe Alu

6,00

Pittige aardappeltjes gebakken

76. Dal Tarka

6,00

Speciale gele linzen met knoflook, gember en ui

77. Alu Gobi

6,50

Bloemkoel met aardappels en erwten

78. Bhindi bhaji

6,50

Okra met knoflook en tomaat

79. Nan

2,50

Warm, luchtig, vers brood uit de Tandoori-oven

80. Butter Nan

2.70

Warm, luchtig, vers brood uit de Tandoori-oven (met butter)

81. Peshowari Nan

4.50

Vers brood, gevuld met noten en kokos

82. Knoflook Nan

3,00

Vers brood met Knoflook en coriander

83. Basmati Rijst

2,50

Indiase basmati rijst

84. Raita

2,50

Een frisse yoghurtsaus met kruiden en tomaat, komkommer

85. Papadam

1,00

Knapperige Indiase chips

86. Chana Bhuna

6.50

87. Aubergine Bhaji

6.50

88. Dal Alu Bhaji

6.50

Adres

Restaurant Little India

Ridderstraat 11
6511 TM Nijmegen
0247854019

Openingstijden

maandag: 16:30-21:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:30-21:30
donderdag: 16:30-21:30
vrijdag: 16:30-21:30
zaterdag: 16:30-21:30
zondag: 16:30-21:30

Bezorg / Afhaaltijden

maandag: 16:30-21:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:30-21:30
donderdag: 16:30-21:30
vrijdag: 16:30-21:30
zaterdag: 16:30-21:30
zondag: 16:30-21:30